Eindelijk is het zover. Op 26 oktober  worden de vier winnaars van prijsvraag WHO CARES bekend gemaakt. Tijdens deze bijeenkomst op de Dutch Design Week kijken we terug op het verloop van de prijsvraag, maar vooral vooruit. Hoe kunnen de uitkomsten van deze  prijsvraag bijdragen aan de realisatie van meer toekomstbestendige woonwijken. Niet alleen in de vier gemeenten van WHO CARES, maar ook in de rest van Nederland. Het programma begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Aanmelden voor deze bijzondere bijeenkomst kan vanaf nu. Doe dit snel want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

MELD JE NU AAN

De bekendmaking van de winnaars is in Seats 2 Meet op Strijp S.
Adres: Torenallee 24, 5617 DB Eindhoven.

Tentoonstelling
Gedurende de gehele Dutch Design Week van 21-29 oktober is de tentoonstelling van WHO CARES te zien in het Temporary Art Centre (TAC) aan de Vonderweg 1 in Eindhoven. Deze tentoonstelling toont een overzicht van de winnaars van de eerste ronde van de prijsvraag.

Een dag later, op vrijdagochtend 27 september, organiseert Woningbouwatelier tijdens de Dutch Design Week de Innovatiedialoog Urban Chances.

Je voor de Innovatiedialoog aanmelden kan hier

Na aanmelding zorgen wij ervoor dat je een Dutch Design Week passepartout krijgt die geldig is op 10 DDW-locaties. Je bent natuurlijk ook van harte welkom zonder aanmelding, maar dan dien je bij aankomst een toegangskaartje á €3,- te kopen dat enkel toegang biedt voor het Temporary Art Centre Eindhoven (TAC).