Ellen

Ellen van Acht

Ontwikkelen en bouwen zit in mijn hart. Mijn passie ligt bij binnenstedelijke (her)ontwikkeling en de bestaande woningvoorraad. Duurzamer? Van het gas af? Levensloopbestendig? Samen werken, kennis delen en nieuwe plannen uitwerken? Mijn passie verlaat ik nooit. Het ontwikkelen, van niets iets maken, binnensteden, duurzaamheid: dit zit in mijn genen en zal altijd blijven.

Nederland, Almere, 20161205 Minister Stef Blok voor Wonen en Rijksdienst brengt een werkbezoek aan verschillende nieuwbouwprojecten van Almere. Foto: Kick Smeets / Rijksoverheid 2016

Ivar Diekerhof

Stedelijke vernieuwing, vastgoedontwikkeling en co-housing. Werk met zijn allen aan revitalisering van de steden in sociale, fysieke en economische termen. Een sterk geloof in de intelligentie en de kennis van de burgers met betrekking tot hun eigen buurt. Ik ben in staat initiatieven tot realisatie te brengen.

Claudia Laumans – projectleider

Mijn drijfveer is om innovatie te realiseren in de woningbouw. Ik zie woningupdates voor me die: technisch veel slimmer zijn, die veel goedkoper zijn en die veel waardevoller zijn voor mensen in na-oorlogse wijken. Dat vraagt om een lange adem en een creatieve aanpak om een complex proces te sturen dat ons steeds een stap verder brengt bij: toffe, toekomstwaardige woningen in fijne, oude wijken!