Reimar von Meding - PIM_8852_klein

Reimar von Meding – Atelierleider

Vanuit de overtuiging dat wonen een basisrecht is voor iedereen, draag ik op deze manier mijn steentje bij. Ongeacht hoeveel je kan besteden en hoeveel hulp je nodig hebt in je leven. Mijn specialiteit is het ontwerpen van sociale woningbouw van hoge kwaliteit – en dat tegen lage kosten. Tijdens het ontwerpen van buurten vind ik het belangrijk om door middel van woningen de woonomgeving bij elkaar te brengen. Ik deel mijn ideeën over mooie sociale huisvesting graag met anderen.

Ivar-Diekerhof

Ivar Diekerhof –

projectleider WikiHouse

Stedelijke vernieuwing, vastgoedontwikkeling en co-housing. Werk met zijn allen aan revitalisering van de steden in sociale, fysieke en economische termen. Een sterk geloof in de intelligentie en de kennis van de burgers met betrekking tot hun eigen buurt. Ik ben in staat initiatieven tot realisatie te brengen.

Claudia-Laumans

Claudia Laumans –

Projectleider Who Cares

Mijn drijfveer is om innovatie te realiseren in de woningbouw. Ik zie woningupdates voor me die: technisch veel slimmer zijn, die veel goedkoper zijn en die veel waardevoller zijn voor mensen in na-oorlogse wijken. Dat vraagt om een lange adem en een creatieve aanpak om een complex proces te sturen dat ons steeds een stap verder brengt bij: toffe, toekomstwaardige woningen in fijne, oude wijken!

 

Gerbenvan DIjk

 Gerben van Dijk –

Projectleider Transformatie-experiment

Overbodige gebouwen inzetten voor nieuwe gebruikers, daar ga ik voor! Van kerken tot kantoren en van scholen tot winkels. Bij het Woningbouwatelier werk ik aan het verbinden van aanbod van grote gebouwen en vragen van woningzoekers. Hoe kunnen woningzoekenden grote gebouwen als potentiële woonplek zien en ervaren? En hoe kunnen ze hun eigen woning ontwikkelen op een kavel in een gebouw?