Denk mee over de toekomst van Almere Haven

Benieuwd naar de prijsvraag-plannen voor Haven? Wilt u daar uw feedback op geven? Meld u nu aan voor de bijeenkomst op 29 augustus. Kom kijken en denk mee!

De teams van prijsvraag Who Cares horen graag van u wat u van hun plannen vindt. In de middag zijn we open van 15:00 tot 17:30 uur en in de avond van 20:00 tot 22:15 uur. ’s Middags laten twee teams hun ideeën zien en houden we per team een feedbackronde met uw ervaringen in Haven als input. s’ Avonds houden we een ‘droomatelier’ met het team Expeditie Almere-Haven. Hierbij dromen we over en denken we aan de toekomst en bepalen we samen wat er nu écht nodig is voor een toekomstbestendig Haven.

Kom langs en laat ook uw stem horen voor Haven. Meldt u hiervoor aan via deze link met vermelding van het tijdstip waarop u komt en met wie. Benieuwd naar de ideeën in de middag én het droomatelier van team Expeditie Almere-Haven? Dat kan ook! Vermeldt dan beide tijdstippen.

In prijsvraag Who Cares wordt gezocht naar nieuwe ideeën voor samen-leven in Haven voor jong én voor oud, voor als je gezond bent én als je zorg nodig hebt. Vijf teams werken de ideeën waarmee ze de eerste ronde van de prijsvraag hebben gewonnen uit tijdens deze zomer en zijn daarvoor regelmatig in gesprek met bewoners, bezoekers, leerlingen en professionals uit Haven.

Havenaren hebben een duidelijk idee over hun kansen en over hun toekomst en de teams spelen daarop in hun planvorming in, zodat er in oktober een winnend plan is, dat Haven past als een handschoen.

Benieuwd naar het verloop van vorige bijeenkomst? Bekijk de video hieronder en tot 29 augustus in pop-up atelier Marktstraat/Kerkgracht (de oude Roef) in Almere-Haven.

MEER NIEUWS

Transformatie, een experiment?

Transformatie, een experiment?

Transformatie, een experiment? Het Woningbouwatelier heeft de afgelopen jaren onderzocht op welke manier samen met particulieren leegstaande panden getransformeerd kunnen worden naar woningen. In gesprekken met deskundige en ervaren partijen blikken we terug op het...

Lees meer
Een kijkje bij BinnenHaven in Almere Haven

Een kijkje bij BinnenHaven in Almere Haven

Een kijkje bij BinnenHaven in Almere Haven Atelier Rijksbouwmeester nam voor hun magazine Panorma in de Parktijk een kijkje bij BinnenHaven in Almere Haven, één van de winnaars van Who Cares. Ze maakten een mooie video van Peter van Assche van Bureau SLA die momenteel...

Lees meer
Zorg dendert de wijken in…en we zijn niet klaar!

Zorg dendert de wijken in…en we zijn niet klaar!

Zorg dendert de wijken in…en we zijn niet klaar!Door: Claudia Laumans Zorg dendert de wijken in, mensen willen regie houden, gemeentes vinden het lastig om zorgdomein en vastgoeddomein te integreren. Op het Zorgsaam Wonen congres dat op 25 november plaatsvond in...

Lees meer