Online informatiebijeenkomst WikiHouse

Het was de bedoeling om, net als voor fase 1, ook voor fase 2 een informatiebijeenkomst te houden. Door de vele aanmeldingen en de COVID-19 maatregelen is ervoor gekozen om de informatiebijeenkomst online te organiseren. Op deze wijze konden geïnteresseerden op een interactieve manier, vanuit hun eigen woonkamer, deelnemen.

Sarah Thiel van zelfbouwbegeleider Urbannerdam legde uit wat deelnemen aan het WikiHouse-project betekent. Welke stappen deelnemers doorlopen, wanneer ze wat moeten aanleveren of betalen en dat zelfbouw in dit geval ook echt zelf bouwen is. Ook was er voor de geïnteresseerden de mogelijkheid om vragen te stellen over het WikiHouse-project.

Nieuwsgierig naar de online presentatie? Bekijk dan hier de online informatiebijeenkomst terug.

Meer Nieuws

Pakketje voor Linda

Pakketje voor Linda

Gedurende de bouw van fase 1 WikiHouse de Stripmaker in Almere Buiten laten bewoners Linda en Sebastiaan ons meekijken tijdens realisatie van hun Wikihouse. Dit keer zien we hoe de onderdelen voor het huis van Linda worden bezorgd.

Lees meer
Het Woningbouwatelier op Building Holland

Het Woningbouwatelier op Building Holland

Het Woningbouwatelier op Building HollandVan 27 t/m 29 oktober vindt het online congres van Building Holland plaats. Het Woningbouwatelier verzorgt twee breakout-sessies tijdens het congres. Op 27 oktober van 13.00 tot 13.20 uur een sessie over WikiHouse door Ivar...

Lees meer