Online informatiebijeenkomst WikiHouse

Het was de bedoeling om, net als voor fase 1, ook voor fase 2 een informatiebijeenkomst te houden. Door de vele aanmeldingen en de COVID-19 maatregelen is ervoor gekozen om de informatiebijeenkomst online te organiseren. Op deze wijze konden geïnteresseerden op een interactieve manier, vanuit hun eigen woonkamer, deelnemen.

Sarah Thiel van zelfbouwbegeleider Urbannerdam legde uit wat deelnemen aan het WikiHouse-project betekent. Welke stappen deelnemers doorlopen, wanneer ze wat moeten aanleveren of betalen en dat zelfbouw in dit geval ook echt zelf bouwen is. Ook was er voor de geïnteresseerden de mogelijkheid om vragen te stellen over het WikiHouse-project.

Nieuwsgierig naar de online presentatie? Bekijk dan hier de online informatiebijeenkomst terug.

Meer Nieuws

Bouw SUNK op BouwEXPO Tiny Housing

Bouw SUNK op BouwEXPO Tiny Housing

Vorige week is in één dag de constructie van SUNK gebouwd op de BouwEXPO Tiny Housing in Almere Poort. In dit nieuwe prototype tiny house is de buitenruimte onderdeel van het totale volume van het huisje.

Lees meer
Een eigen ontwerp wordt een eigen huis

Een eigen ontwerp wordt een eigen huis

Van een ontwerptekening naar een echte woning. Zelfbouwer Sebastiaan loopt samen met architect Vincent Muller rond in zijn WikiHouse in aanbouw. Daar komen de ontwerpideeën echt tot leven.

Lees meer
Puzzelen met hout

Puzzelen met hout

Een eigen huis, dat je met bloed, zweet en tranen in elkaar hebt gezet. Het creëert een sterk gevoel van eigenaarschap. Loop met architect Vincent Muller mee over de bouwplaats van WikiHouse De Stripmaker, terwijl hij vertelt over zelfbouw.

Lees meer