SEBASTIAAN GEEFT EEN RONDLEIDING

Ondanks de hitte van de afgelopen weken, werken de zelfbouwers van WikiHouse De Stripmaker fase 1 stug door. In de loods die op het bouwterrein staat, zetten zij de houten onderdelen van hun woning in elkaar. Op de kavels gaan ze binnenkort aan de slag met de vloeren. Zodra de vloeren liggen, begint het opbouwen van de WikiHouses. Dan wordt ook duidelijk hoe hun wijkje eruit gaat zien. Op het bouwterrein is verder alles aanwezig wat de zelfbouwers nodig hebben. Sebastiaan Vos geeft een rondleiding over het bouwterrein.

Wil je meer informatie over WikiHouse De Stripmaker ga dan naar www.wikihousedestripmaker.nl

Meer Nieuws

Pakketje voor Linda

Pakketje voor Linda

Gedurende de bouw van fase 1 WikiHouse de Stripmaker in Almere Buiten laten bewoners Linda en Sebastiaan ons meekijken tijdens realisatie van hun Wikihouse. Dit keer zien we hoe de onderdelen voor het huis van Linda worden bezorgd.

Lees meer
Het Woningbouwatelier op Building Holland

Het Woningbouwatelier op Building Holland

Het Woningbouwatelier op Building HollandVan 27 t/m 29 oktober vindt het online congres van Building Holland plaats. Het Woningbouwatelier verzorgt twee breakout-sessies tijdens het congres. Op 27 oktober van 13.00 tot 13.20 uur een sessie over WikiHouse door Ivar...

Lees meer