Tentoonstelling Who Cares Almere Haven

Op het stadhuis van gemeente Almere hangt in de week van 13 tot 17 november de tentoonstelling over Prijsvraag Who Cares, Almere Haven. De vijf inzendingen uit de tweede ronde van de prijsvraag en de winnaar komen met hun ideeën te hangen in de passage richting de bestuursvleugel. Op maandag 13 november tussen 16.00-17.00uur is de feestelijke opening van de tentoonstelling.  Kom gezellig langs! Meld je aan onderaan de pagina, dan zorgen wij voor genoeg hapjes en drankjes.

Programma:

  • Het belang van prijsvraag Who Cares en wat gebeurt er in 2018, door Tjeerd Herrema, wethouder Ruimte, wonen en wijken Almere
  • Winnaars vertellen meer over hun plan
  • Borrel

Tijdens de Dutch Design Week 2017 in Eindhoven wordt de winnaar van de prijsvraag Who Cares bekendgemaakt. De jury – onder leiding van Rijksbouwmeester Floris Alkemade – maakt op 26 oktober de winnaar bekend.

Kom langs tijdens de opening op maandag 13 november om 16.00uur in de passage richting de bestuursvleugel in het stadhuis in Almere Centrum, zodat je kan zien wat er ontwikkeld wordt in Haven. Mocht maandag 13 november niet lukken. Kom dan gerust op een ander moment langs. De tentoonstelling is nog te bezichtigen tot 17 november.

Adres: Stadhuisplein 1