De winnaars van de eerste ronde Who Cares prijsvraag zijn bekend gemaakt in Theater Zuidplein

De prijsvraag WHO CARES vraagt om innovatieve en toekomstgerichte visies op de Nederlandse woonwijken, die antwoord geven op de vergrijzing en de veranderingen in de zorg en ondersteuning; nieuwe ideeën die een impuls geven aan de ruimtelijke vernieuwing van de wijken. Dat leverde 174 inzendingen op. Daarvan waren er 38 georiënteerd op Almere. Van die 38 inzendingen mogen 5 ideeën uitgewerkt worden.

De namen van geselecteerde ideeën voor Haven zijn:
Prachtdorp, Expeditie Almere Haven, BoerenkoolBurenBond, The Commons, Het rijtjeshuis past de zorg.

Winnaars PrijsvraagWHCRS
Afgevaardigden van de 5 teams

De makers achter deze ideeën presenteren dit woensdag 17 mei, tussen 14.00 – 17.00, in De Roef aan de Markt (hoek Marktstraat) in Almere Haven, voor het eerst.
De ideeën worden van mei tot en met september uitgewerkt tot een plan. Uiteindelijk blijft er een plan over dat in 2018 wordt uitgevoerd. Het is heel belangrijk dat het gekozen plan goed past bij Haven en dat bewoners er blij van worden. De teams achter deze ideeën hebben graag af en toe feedback tijdens  deze zomerperiode. Zodat de uiteindelijke winnaar een plan heeft dat écht past bij Haven.

We hopen jullie allen woensdag 17 mei te zien om kennis te maken met de teams en een eerste reactie  te geven op de door hun gevormde ideeën!
Vul onderstaand formulier in als je erbij bent.

Aanmelden ideeën-pitch vernieuwing van Haven

  • Naam
  • E-mailadres
  • Ik ben er graag bij, omdat
  • Vul hier in waar u werkt