Save the Date – Online lunch talk Biobased Bites

Noteer nu vast in je agenda: Op 6 en 20 september en 4 oktober organiseert het Woningbouwatelier in samenwerking met PRICE tussen 12.00 en 13.00 uur online lunchbijeenkomsten over biobased bouwen. De sessies worden begeleid door experts Jan Willem van de Groep en Atto Harsta.

Biobased bouwen heeft de toekomst. Pilots en productontwikkelingen tonen hout en andere natuurlijke materialen als hét antwoord op de grote ecologische en maatschappelijke uitdagingen van de bouw. Bij brede toepassing kan terugdringing van CO2 en stikstof-emissies hand in hand gaan met de noodzakelijke versnelling van de woningbouw en transitie in de landbouw.

Tijdens de lunchbijeenkomsten staan de kansen van biobased materialen centraal. Naast een technische toelichting zoomen we in op de weg naar voor opschaling en vermarkting. Want hoewel biobased bouwen een hot topic is, dringt het maar langzaam door tot de bestaande wereld van bouwen en wonen. Samen met hun gasten bespreken Jan Willem en Atto deze obstakels en oplossingen om het systeem te kraken.

De bijeenkomsten zijn digitaal en worden uitgezonden vanuit het Natural Pavilion op de Floriade, hét voorbeeld van biobased toekomstbestendig bouwen.

Noteer dus nu alvast in je agenda: 6 en 20 september en 4 oktober, 12.00 tot 13.00 uur online lunchbijeenkomsten biobased bouwen!

Meer info over aanmelden volgt spoedig.